Skip to main content

Geavanceerd veld- en kantine-audiosysteem voor Voetbalvereniging Xerxes in Rotterdam

Voetbalvereniging Xerxes in Rotterdam zocht naar een oplossing om hun sportvelden en kantine te voorzien van een hoogwaardig audio- en omroepsysteem. Viertron B.V. heeft met trots deze uitdaging aangenomen en het project succesvol voltooid.

Meerdere zones voor flexibele audioweergave

De opdracht omvatte het leveren van een omroep- en muziekinstallatie voor meerdere zones op en rondom het veld. Hierdoor kan Voetbalvereniging Xerxes verschillende geluidsbronnen en volumeniveaus afspelen in elke zone, afhankelijk van de specifieke behoeften en evenementen.

Draadloze veldmicrofoons en bestuurskamerbediening

Om maximale flexibiliteit en gebruiksgemak te garanderen, hebben we draadloze veldmicrofoons geïnstalleerd die eenvoudig kunnen worden gebruikt voor omroepen en aankondigingen. Daarnaast is het mogelijk om de muziekbron en het volume vanuit de bestuurskamer op afstand in te stellen, wat zorgt voor een naadloze bediening van het gehele audiosysteem.

Samenwerking met Visser Elektrotechniek

De uitvoering en installatie van het veld- en kantine-audiosysteem zijn gedaan door Visser Elektrotechniek uit Capelle a/d IJssel. Door hun expertise op het gebied van elektrotechnische installaties heeft het team van Visser Elektrotechniek ervoor gezorgd dat het audiosysteem van Voetbalvereniging Xerxes feilloos werkt.

Dankzij de samenwerking tussen Viertron B.V. en Visser Elektrotechniek kan Voetbalvereniging Xerxes nu genieten van een geavanceerd veld- en kantine-audiosysteem dat voldoet aan hun eisen en wensen. Hiermee wordt de algehele ervaring van zowel spelers als bezoekers verbeterd en kan de voetbalvereniging profiteren van een professioneel en betrouwbaar audiosysteem.

De impact van het audiosysteem op Voetbalvereniging Xerxes

Met het nieuwe veld- en kantine-audiosysteem kan Voetbalvereniging Xerxes de beleving van wedstrijden, trainingen en evenementen naar een hoger niveau tillen. Het geavanceerde audiosysteem zorgt voor heldere aankondigingen en een prettige sfeer, zowel op het veld als in de kantine. Dit draagt bij aan een positieve ervaring voor spelers, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van de vereniging.

Het succesvolle project bij Voetbalvereniging Xerxes toont de expertise van Viertron B.V. op het gebied van audio-oplossingen en onze toewijding om elke klant te voorzien van een op maat gemaakt systeem dat voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen.

Leave a Reply