Acoustic Energy

Acoustic Energy Loudspeakers werd opgericht in 1987 met de lancering van de wereldberoemde AE1-luidspreker, die nieuwe industrienormen zette op het gebied van audioprestaties vanuit een compacte behuizing. In 1994 hebben we onze krachten gebundeld met een buitenlandse productiepartner om het merk in staat te stellen zijn wereldwijde bereik uit te breiden via een breder productportfolio.

Atoll

ATOLL ELECTRONIQUE werd in september 1997 opgericht door de broers Stéphane & Emmanuel DUBREUIL. Ze begonnen met een simpel doel: échte High-end Hi-Fi voor een redelijke prijs. De initiële serie van geïntegreerde voor- en eindversterkers die het bedrijf heeft opgestart, waren zo succesvol dat ze nu nog steeds worden gemaakt. Inmiddels heeft het Franse bedrijf haar aanbod uitgebreid met Cd-spelers, D/A converters, een All-in-one versterkers en nog veel meer.

Meridian Audio

Meridian is het Britse merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en waarde.
De ontwerper, Bob Stuart, is de drijvende kracht achter Meridian Audio en het nieuwe formaat MQA. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert, die pure muziek weergeven, volledig MQA compatibel. Het design is tijdloos en de software van bestaande modellen zijn te upgraden naar alle nieuwe ontwikkelingen.

Alle streaming hardware van Meridian is volledig te bedienen en aan te sturen met de software van Roon Labs.

Perlisten Audio

PerListen is het verhaal van een paar veeleisende audiofielen met dezelfde passie, die een bedrijf begonnen met een aantal van de beste talenten in de branche en talloze brancheonderscheidingen om het te bewijzen. De kans is groot dat je enkele van onze bekroonde producten hebt gehoord en ervan hebt gehouden. Nu creëren we een geheel nieuw luisterconcept… Perceptueel luisteren. Wat uw muzieksmaak, opnamestijl of mediaruimte ook is, wij zullen uw passie voor het luisteren naar de muziek waar u van houdt naar boven halen.

ProControl Remote

Van de mediaruimte tot bediening in het hele huis. Pro Control verbindt uw huistechnologie en maakt een echt slim huis mogelijk.

Het is een eenvoudig idee: één eenvoudige afstandsbediening om al uw huistechnologie te bedienen. Een handige app voor als je weg bent. En een speciale Pro Control “pro” om het voor u in te stellen.

Het draait allemaal om gemakkelijk… en handig… en u. Professionele controle.

Sound by Sweden

Sound By Sweden is een merk met producten gevarieerd in het on- en in-ear segment, verder is het een dochteronderneming van de vertrouwde kabelfabrikant Supra wiens producten altijd garant staan voor kwaliteit. Deze zelfde kwaliteit valt eveneens in de koptelefoons van Sound By Sweden terug te merken, echte Zweedse A-kwaliteit!

Spikes Soundcare

Soundcare maakt reeds decennia lang zeer innovatieve spikes. Spikes dragen bij aan beter geluid door de luidsprekers en audioapparatuur te ontkoppelen van de ondergrond, geen resonantie en meetrillen van zaken die er niet toe doen. Het geluid komt los en zweeft. Belangrijke eigenschap van deze Superspike is dat ze geen schade veroorzaken aan de ondergrond. Spike kunnen krassen en putjes geven, Sound care ontwikkelde de spike dusdanig dat de spike in een beschermende behuizing zit en er uitzien als een normaal voetje.

Supra Cables

Supra Cable uit Zweden is een kabelfabrikant die staat voor no-nonsense kwaliteitsproducten tegen een zeer goede prijs, in zeer herkenbaar Supra-blauw. Alle kabels worden gefabriceerd in de eigen fabriek in Zweden en hebben mede daardoor een zeer hoge kwaliteit.
Wist u dat Supra de uitvinder van de specifieke luidspreker kabel is? Zij waren de eerste met een speciaal samengestelde kabel voor de audio toepassing, tot die tijd werd elektriciteitssnoer gebruikt. Goede luidsprekerkabels zijn vandaag niet meer weg te denken uit een mooi opgebouwde hifi set…