RTI Smart Home Control
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
20042
page-template-default,page,page-id-20042,bridge-core-2.4.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

RTI Smart Home Control


Slimme huisbediening met RTI Control.

 

Na 5 jaar distributie via UK kanalen is RTI Control weer terug bij Viertron BV.

Vanaf de Brexit was er te veel vertraging in logistiek en administratie vanuit de UK. De voormalige distri partner zette een punt achter het EU avontuur waarna RTI, Viertron weer opzocht. Marijn Nederlof: “Ik ben blij met de vraag van RTI om ze ‘weer’ te mogen vertegenwoordigen. De producten passen in ons assortiment en bij onze toekomst visie. Ron Klootwijk die de ondersteuning, training en sales van RTI altijd trouw is gebleven zal ook binnen Viertron de vrijheid krijgen om de komende jaren deze markt verder te laten groeien. ”

Vanaf 1 augustus is Viertron officieel RTI distri partner en kunnen producten uit de voorraad in Barendrecht besteld worden.

RTI behoort in de markt van AV bediening, audio en video distributie tot de top 5 merken naast Control4, Crestron, Savant en KNX.
RTI is te vinden in allerlei toepassingen van superjachten tot woonkamers en van hospitality tot boardrooms.

Wat als uw huis meer zou kunnen doen? Met RTI smart home control kan het.

Ook dealer worden en toegang hebben tot de programeer software? Registreer hier voor een dealerschap: https://www.rticontrol.com/become-a-dealer#dealer-form.