digitalSTROM
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Powerline, smart home, smarthome,
15451
page-template-default,page,page-id-15451,bridge-core-2.4.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

digitalSTROM


AAN/UIT IS VERLEDEN TIJD
Eindelijk kunnen we met stroom meer dan vroeger: digitalSTROM verenigt alle elektrische apparaten via de bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk en geeft zo een nieuwe dimensie aan uw wooncomfort en veiligheid. Van individuele lichtscènes tot meer energie-efficiëntie en veiligheid in huis, met digitalSTROM kunt u dit alles heel eenvoudig, comfortabel en automatisch inrichten. Alle benodigde componenten zijn overal snel en probleemloos en ook retrofit in te bouwen, alle toepassingen kunt u via uw oude vertrouwde schakelaar of virtueel met uw pc, tablet of smartphone bedienen. digitalSTROM is de toekomst van uw stroom – intelligente stroom voor meer comfort in uw woning- een geheel nieuwe woonbeleving.
Indien u een aanvulling in uw bestaande systeem wenst kunt u eenvoudig de componenten zelf toevoegen of dit laten doen door een van onze installatiepartners. Kijk hiervoor op www.wooniot.nl.