Redefining how you experience sound.

Meridian is het Britse merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en waarde.
De ontwerper, Bob Stuart, is de drijvende kracht achter Meridian Audio en het nieuwe formaat MQA. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert, die pure muziek weergeven, volledig MQA compatibel. Het design is tijdloos en de software van bestaande modellen zijn te upgraden naar alle nieuwe ontwikkelingen.
Alle streaming hardware van Meridian is volledig te bedienen en aan te sturen met de software van Roon Labs. Iedere Meridian is dus een compatible end-point voor Roon. Met de NUC-labs (een door Viertron special voor Roon ontwikkelde NUC) kunt u Roon perfect in uw systeem integreren en direct van online diensten gebruik maken zoals Tidal, Qobus en internet radio.
Tevens laten de Meridian streamers zich moeiteloos koppelen aan Sonos. Hiermee luistert uw Meridian streamer naar de Sonos app en kunt u vanuit Sonos alles bedienen. Zie ook: “Works with Sonos”.
Wist u dat Meridian ook de huisleverancier is bij Land Rover en Jaguar? Alle modellen van deze tevens Britse autofabrikant zijn uitgerust met de sublieme Meridian Audio installatie. Kijk voor een overzicht op de website van Land Rover. In 2021 zijn daar nog twee autofabrikanten bij gekomen met de HiPhi en de Rivian R1T en Rivian R1S. Voor de Europese markt is daar recent de Kia K8 ook bij gekomen. We kijken vol spanning uit naar de nieuwe testen.