Skip to main content

Domotica en energie-neutraal wonen: Een geavanceerd woonhuis in Mastbos, Breda

In de moderne wereld van vandaag is het combineren van duurzaamheid en technologie van groot belang. Viertron B.V. heeft onlangs bijgedragen aan een indrukwekkend project: een energie-neutraal woonhuis in Mastbos, Breda, voorzien van geavanceerde domotica-oplossingen.

Abitana en Pakedge: Een solide infrastructuur voor domotica en netwerk

In de particuliere nieuwbouwwoning van de familie L. hebben wij de complete domotica-infrastructuur verzorgd met behulp van Abitana, een toonaangevend merk op het gebied van domotica. Met deze geïntegreerde oplossing kan de familie L. eenvoudig hun verlichting, verwarming, beveiliging en andere huishoudelijke apparaten bedienen en beheren.

Daarnaast hebben we de netwerk- en WiFi-installatie geleverd met behulp van Pakedge, een betrouwbare partner voor krachtige netwerkoplossingen. Hierdoor beschikt de familie L. over een snel en stabiel thuisnetwerk, wat essentieel is voor een soepele werking van de domotica-systemen.

Meridian en Novasonar: Uitmuntende audio en onzichtbare luidsprekers

Audio speelt een cruciale rol in het creëren van een comfortabele en aangename woonomgeving. Voor dit project hebben we gekozen voor audio van Meridian, een gerenommeerd merk op het gebied van high-end audio-apparatuur. Met deze oplossing kan de familie L. genieten van superieure geluidskwaliteit in hun energie-neutrale woning.

Om het minimalistische en moderne ontwerp van het woonhuis te behouden, hebben we blinde luidsprekers van Novasonar geïnstalleerd. Deze onzichtbare luidsprekers bieden een uitstekende geluidservaring zonder het esthetische uiterlijk van het interieur te verstoren.

Uitvoering en installatie door eRKa Domotica

De uitvoering en installatie van de domotica-systemen en netwerkoplossingen zijn gedaan door eRK Domotica.

Leave a Reply