Abitana Thuisnetwerken

In de praktijk laten de bekabelingoplossingen van Abitana zich vertalen naar een alles-in-één oplossing voor de meest gangbare bekabelingtypen. Via een centraal kabelsysteem worden signalen voor audio, video, TV, elektriciteit, telefonie, computerdata en internet verdeeld door de gehele woning. Het is slechts een kwestie van de juiste en gestandaardiseerde connector aan te sluiten om de gewenste signalen op de plek van bestemming te krijgen.

Araknis Thuisnetwerken

Viertron BV beschikt over een tweede merk netwerk hardware. Tevens in het betere segment met koppeling naar OvrC. Binnen dit merk zijn alle standaard oplossingen die je van een goed netwerk mag verwachten beschikbaar. Router, switch, accespoint en combinaties is verschillende uitvoeringen.

Digitalstrom Smarthome

Eindelijk kunnen we met stroom meer dan vroeger: digitalSTROM verenigt alle elektrische apparaten via de bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk en geeft zo een nieuwe dimensie aan uw wooncomfort en veiligheid. Van individuele lichtscènes tot meer energie-efficiëntie en veiligheid in huis, met digitalSTROM kunt u dit alles heel eenvoudig, comfortabel en automatisch inrichten

Loftsonic Inviseble

Onzichtbaar geïntegreerde geluidssystemen voor muziekliefhebbers en audiofielen met de hoogste eisen.

SoftSonic flatpanel-luidsprekers worden zelf onderdeel van muren, plafonds, meubels en interieurelementen en transformeren ze in uitstekende geluidslichamen.

Meridian Cinema

Meridian is het Britse merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en waarde.
De ontwerper, Bob Stuart, is de drijvende kracht achter Meridian Audio en het nieuwe formaat MQA. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert, die pure muziek weergeven, volledig MQA compatibel. Het design is tijdloos en de software van bestaande modellen zijn te upgraden naar alle nieuwe ontwikkelingen.

Novasonar Invisible

Het Duitse Novasonar is erin geslaagd onzichtbare luidsprekers te ontwikkelen op basis van NXT technologie. Het resultaat van vele jaren onderzoek en ervaring hebben tot een luidsprekerontwerp geleid waarvan iedere architect (en vrouw) droomt. Een luidsprekersysteem dat niet alleen niet in de weg staat, maar zelfs opgaat in het overige interieur.

Pakedge Home networking

IP Netwerk en beheer vanuit de Cloud specifiek voor audio/video en domotica toepassingen.

Met Pakedge en OvrC heeft u de beschikking over een zeer krachtige oplossing voor IP netwerk installatie en beheer. Zowel hard-wired als Wifi oplossingen zijn voorzien binnen de mogelijkheden van Pakedge.

RTI Smarthome control

Na 5 jaar distributie via UK kanalen is RTI Control weer terug bij Viertron BV.

Vanaf de Brexit was er te veel vertraging in logistiek en administratie vanuit de UK. De voormalige distri partner zette een punt achter het EU avontuur waarna RTI, Viertron weer opzocht. Marijn Nederlof: “Ik ben blij met de vraag van RTI om ze ‘weer’ te mogen vertegenwoordigen. De producten passen in ons assortiment en bij onze toekomst visie.

Storm Audio

Strom Audio is de hardware fabrikant achter het succesvolle emersive cinema formaat Auro-3D®. Betere decodering van Auro-3D® is er niet. Natuurlijk ondersteunt de hardware ook de andere formaten DTS-x en het veel gebruikte Atmos 3D. STORM Audio heeft naast meerkanaals cinemaversterkers ook cinema processoren voor de betere thuis bioscoop.