Skip to main content

Smart digitalSTROM-systeem in een luxe penthouse in de Markthal, Rotterdam

In een van de meest luxueuze penthouses van de iconische Markthal in Rotterdam heeft Viertron B.V. met succes een smart digitalSTROM-systeem geïmplementeerd. Dit systeem zorgt voor geavanceerde verlichting, toegangscontrole, beveiliging en bediening op afstand.

digitalSTROM: Een geïntegreerde oplossing voor verlichting, toegang en beveiliging

digitalSTROM biedt een geïntegreerde oplossing voor slimme verlichting, toegangscontrole en beveiliging. Met dit systeem kunnen bewoners van het penthouse eenvoudig hun verlichting aanpassen, de toegang tot hun woning regelen en de beveiliging monitoren. Bovendien kunnen ze het systeem op afstand bedienen, wat zorgt voor extra gebruiksgemak en gemoedsrust.

Ontwerp door Jan des Bouvrie

Het interieur van het luxe penthouse in de Markthal is ontworpen door de beroemde Nederlandse designer Jan des Bouvrie. Zijn kenmerkende stijl en aandacht voor detail zijn terug te zien in het ontwerp, dat naadloos aansluit bij de geavanceerde digitalSTROM-oplossing. Het resultaat is een modern, stijlvol en comfortabel penthouse dat van alle gemakken is voorzien.

Uitvoering en installatie door Koudijs uit Amstelveen

De uitvoering en installatie van het smart digitalSTROM-systeem zijn gedaan door Koudijs uit Amstelveen. Dit ervaren bedrijf heeft een uitstekende reputatie op het gebied van elektra- en domoticainstallaties. Dankzij hun expertise en nauwkeurige werk is het digitalSTROM-systeem perfect geïntegreerd in het penthouse en functioneert het naar behoren.

Het succesvolle project in de Markthal toont de veelzijdigheid van Viertron B.V. op het gebied van domotica en onze toewijding om klanten te voorzien van geavanceerde, gebruiksvriendelijke systemen die hun leven comfortabeler en veiliger maken. Met het digitalSTROM-systeem in het luxe penthouse in de Markthal heeft de bewoner nu een geïntegreerde oplossing die naadloos aansluit bij zijn wensen en de hoogwaardige esthetiek van het interieur.

De impact van het digitalSTROM-systeem op het penthouse in de Markthal

Dankzij het smart digitalSTROM-systeem genieten de bewoners van het penthouse in de Markthal van geavanceerde verlichting, beveiliging en toegangscontrole. Het systeem biedt hen de mogelijkheid om hun woonomgeving volledig aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren en behoeften. Dit resulteert in een comfortabel, veilig en energiezuinig woonklimaat.

Bovendien draagt het digitalSTROM-systeem bij aan het behoud van het hoogwaardige ontwerp van het penthouse, aangezien het onopvallend is geïntegreerd en geen afbreuk doet aan de esthetische uitstraling. Met dit geavanceerde domoticasysteem wordt het luxe penthouse in de Markthal een toonbeeld van moderne technologie, comfort en design.

Het project in de Markthal onderstreept de expertise en het vakmanschap van Viertron B.V. op het gebied van domotica en het leveren van op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn er trots op dat we de bewoners van het penthouse in de Markthal een systeem hebben kunnen bieden dat hun woonervaring verbetert en het gemak en de veiligheid verhoogt.