MQA
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
15852
page-template-default,page,page-id-15852,bridge-core-2.4.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

MQA

 

Master Quality Authenticated garandeert de luisteraar dat de kwaliteit die op de originele studio master is vastgelegd, inclusief ambience en psychoakoestiesche informatie, wordt weergegeven. Er gaat letterlijk een lampje branden… De master moet dan wel met de “MQA encapsulating” procedure gesampeld zijn. Naast de kwaliteit, die ongehoord is, is het muziekbestand in ieder lossless formaat te streamen. Het MQA bestand kan door zowel hardware, software als app gedecodeerd worden.

Om zelf de kwaliteit van MQA te ondervinden, werden er door Viertron in Nederland en België regelmatig luistersessies bij de Meridian dealers georganiseerd. Wilt u nu MQA ervaren dan kunt u gratis een demo bij een van de dealers bijwonen.