Skip to main content

Coolblue’s paradepaardje in Den Haag: een groter winkelconcept met sfeervolle muziek

Coolblue, de bekende Nederlandse elektronicaverkoper, opent eind dit jaar een grote winkel in winkelcentrum New Babylon in Den Haag. Met 2600 vierkante meter wordt dit de grootste Coolblue-vestiging tot nu toe. Topman Pieter Zwart noemt het “het paradepaardje van Coolblue”. Het nieuwe winkelconcept belooft anders te zijn dan de huidige acht winkels in Nederland en België.

Het geheim van het nieuwe winkelconcept: sfeervolle achtergrondmuziek door Visser Elektrotechniek

Hoewel Coolblue nog niet veel details heeft vrijgegeven over het nieuwe winkelconcept, is één ding zeker: de achtergrondmuziek wordt verzorgd door Visser Elektrotechniek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige geluidsinstallaties en zal de muziek naadloos integreren in de winkelervaring.

De rol van achtergrondmuziek in het creëren van een aangename winkelervaring

Achtergrondmuziek speelt een cruciale rol bij het creëren van een prettige winkelervaring voor klanten. Goed gekozen muziek kan klanten ontspannen, hun verblijf in de winkel verlengen en zelfs de verkoop stimuleren. Visser Elektrotechniek heeft de expertise om precies de juiste sfeer te creëren met hun geluidsinstallaties.

Dankzij de samenwerking tussen Coolblue en Visser Elektrotechniek kunnen klanten zich verheugen op een unieke, sfeervolle winkelervaring in de nieuwe vestiging in Den Haag. Het is afwachten wat het nieuwe winkelconcept verder nog in petto heeft, maar met de expertise van Visser Elektrotechniek op het gebied van achtergrondmuziek staat één ding vast: het wordt een bezoek waard.