Tutondo Oh
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
15304
page-template-default,page,page-id-15304,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Tutondo Oh


Oh by Tutondo: Luidsprekers ontworpen door Italiaanse topdesigners. Oh by Tutondo levert een fantastisch luidsprekersysteem, wat hoogwaardige geluidsweergave combineert met een prachtig uiterlijk. De laagweergave van het systeem wordt aangestuurd door een actieve sub woofer in de vorm van een staande disignlamp-tube. Een bijzondere aanvulling voor in het interieur.
De bolvormige luidsprekers zijn leverbaar in twee versies, vloerstaand of hangend aan de muur en/of staand op een dressoir. De uitvoering van de zowel staande als hangende versie is zilver of zwart zijdenglans, de kappen en de ringen zijn beide in vijf verschillende kleuren leverbaar. U heeft dus keuze uit maar liefst 25 verschillende kleurcombinaties.