Skip to main content

State Penthouse Amsterdam: Innovatieve technologie met Digitalstrom

In het hart van Amsterdam is het State Penthouse in aanbouw. Dit project wordt over 19 maanden opgeleverd en biedt een luxe woonervaring, compleet met dansstudio, muziekkamer en dakterras. Digitalstrom speelt een cruciale rol in het samenbrengen van alle technologieën in dit penthouse.

Digitalstrom: Verbinding van technologieën

Digitalstrom-componenten zorgen ervoor dat alle technische systemen naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen bewoners alle aspecten van hun appartement eenvoudig uitlezen en aansturen.

Muziek en akoestiek op grote hoogte

Het State Penthouse is ontworpen met een focus op muziek en akoestiek. Dankzij Digitalstrom en de geïnstalleerde geluidssystemen kunnen bewoners genieten van een hoogwaardige muziekbeleving.

Projectmanagement en installatie

Het projectmanagement voor dit indrukwekkende State Penthouse wordt verzorgd door Viertron. Aurora Futura is verantwoordelijk voor de uitvoering en installatie van de geavanceerde Digitalstrom-systemen.

State Penthouse in Amsterdam is een voorbeeld van hoe geavanceerde technologieën zoals Digitalstrom kunnen bijdragen aan een naadloze en comfortabele woonervaring. Dit penthouse belooft een unieke en luxueuze leefomgeving te worden, waar bewoners kunnen genieten van de nieuwste technologieën en hoogwaardige voorzieningen.