Winkel muzieksystem voor Rick Moorman | House of Men, Amstelveen
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
15537
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15537,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Winkel muzieksystem voor Rick Moorman | House of Men, Amstelveen

Categorie
projecten
Over dit project

Met een goede muziekweergave voelen klanten zich prettig en blijven dus langer in de winkel. Voor de mannenmode winkel van Rick Moorman | House of Men hebben wij de versterking en luidsprekers geleverd. Via een geautomatiseerd streamingsysteem wordt bepaald welke muziek er afgespeeld wordt en past bij de tijd van het jaar en de tijd van de dag.

Door gebruik te maken van een betaalbaar hifi systeem door de gehele winkel hebben klanten niet door dat de muziek het er aangenaam maakt.

Uitgevoerd door digisource Barendrecht.