Visser Elektrotechniek verzorgt achtergrond muziek bij CoolBlue
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
16211
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16211,bridge-core-2.4.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Visser Elektrotechniek verzorgt achtergrond muziek bij CoolBlue

Categorie
projecten
Over dit project

Coolblue opent eind dit jaar een grote winkel in het winkelcentrum New Babylon in Den Haag. De Nederlandse retailer vestigt zich op de begane grond. “Het wordt echt het paradepaardje van Coolblue”, aldus topman Pieter Zwart.
Coolblue maakte eerder dit jaar bekend te werken aan een nieuw winkelconcept, dat groter is dan bestaande vestigingen. De elektronicaverkoper gaat 2600 vierkante meter huren, meldt Het Financieele Dagblad. Hoe het concept in New Babylon eruit komt te zien, blijft nog onduidelijk. De retailer zegt alleen dat het gaat om ‘een nieuw concept dat anders is dan wat klanten gewend zijn in de huidige acht winkels in Nederland en België’.
M. Visser Elektrotechniek verzorgt de geluidsinstallatie voor de achtergrond muziek in de winkel.