State penthouse Amsterdam
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
16384
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16384,bridge-core-2.4.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

State penthouse Amsterdam

Categorie
projecten
Over dit project

De bouwvoorbereiding  is in volle gang. Over 19 maanden wordt dit project opgeleverd in hartje Amsterdam. Eerste de palen moeten nog geslagen worden maar het penthouse krijgt vorm op papier. Een dansstudio, woonruimte, muziekkamer, dakterras….
Met  de componenten van DigitalStrom worden alle techniek aan elkaar gekoppeld. Het appartement is zo uit te lezen en aan te sturen. De muziek en akoestisch materiaal zorgen voor een ware muziekbeleving letterlijk en figuurlijk op grote hoogte.

Project management door  Viertron
Uitvoering en installatie door Aurora Futura