Sights & Sounds by Eric Kooistra
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
18860
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18860,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Sights & Sounds by Eric Kooistra

Categorie
Dealers
Over dit project

Een prachtige Hifi winkel in Zutphen met de beste Hifi is de ultieme omschrijving voor Sights & Sounds. Met specialisatie in platenspelers en alle randapparatuur en de meest uit eenlopende koptelefoons is het een waar walhalla voor iedere Hifi-liefhebber.

Maar niet alleen de losse verkoop van Hifi is onder de aandacht, ook de nieuwbouw en installatie van Hifi in nieuwbouw is een specialisatie van de des betreffende zaak. U kunt gerust langs gaan met uw bouwplan om professioneel advies te krijgen hoe u het beste geluid uit uw huis kunt krijgen.