Puur, audio, video en domotica specialist
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
15841
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15841,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Puur, audio, video en domotica specialist

Categorie
Dealers
Over dit project

Met een high end audio installatie van PUUR is het heerlijk om na een drukke werkdag tot rust te komen met uw favoriete muziek. Echter, om optimaal van uw muziek te kunnen genieten moet er wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Daarnaast is er tegenwoordig ontzettend veel keuze. Bedraad, draadloos, onzichtbaar weggewerkt, etc. Audio specialist PUUR heeft hier zonder meer de expertise en binnen elk budget een passende oplossing.

PUUR is een gecertificeerd digitalSTROM dealer en installateur. digitalSTROM is geschikt voor verbouw- en nieuwbouwprojecten.
digitalSTROM maakt het mogelijk om zonder een complexe en dure elektrotechnische installatie uw lichtgroepen, gordijnen, rolluiken, rookmelders e.d. via uw stroomnet stuurbaar te maken. De ‘slimme’ kroonsteentjes worden achter uw schakelmateriaal en lampen e.d. geplaatst, en door toevoeging van een aantal extra actoren in uw meterkast vindt vervolgens de aansturing van alle lampen e.d. over uw stroomnet plaats. Wij hebben reeds meerdere projecten succesvol gerealiseerd waarbij Savant de volledige digitalSTROM installatie aanstuurt en visualiseert vanuit de Savant Pro App. Ten opzichte van een KNX installatie bespaart u circa 30 tot 35% aan arbeidsloon, materiaal en programmeerkosten en het is dus zeer de moeite waard om een digitalSTROM calculatie in onze offerte mee te nemen.

Als u geïnteresseerd bent geraakt in onze domotica projecten en wat PUUR audio, video & domotica daarin voor u kan betekenen, kom dan gerust eens langs in onze showroom in het hoofdkantoor van Piet Boon. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of een goed glas wijn) vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.