M.Visser Elektrotechniek
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
16216
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16216,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

M.Visser Elektrotechniek

Categorie
Dealers
Over dit project
M.Visser Elektrotechniek is specialist in domotica, slimme elektronische hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken. Wat je bij wijze van spreken normaal met 100 knoppen doet, regel je nu met eentje. Hoe comfortabel wil je het hebben?
Een nieuw huis laten bouwen: een spannend project. Mogen we op de bouwtekeningen schetsen? Hier komen de stopcontacten, daar de lichtknoppen, dit zijn slimme punten voor keukenaansluitingen, wasmachine, droger en kabel. Laat ons de elektra aanleggen en je hoeft straks alleen nog maar de apparaten in te pluggen. Als je een huis koopt, hoort alles het meteen te doen. Maar natuurlijk kunnen we kunnen we slimme hulpmiddelenn ook plaatsen in bestaande woningen.
 
M.Visser is het elektrotechniekbedrijf van twee generaties Maarten Visser. Wat startte als eenmanszaak in 1988 is inmiddels een vennootschap met 30 gemotiveerde mensen.
Het is allemaal klein begonnen. In 1988 besluit elektrotechniekmonteur Maarten Visser senior: ‘Ik kan het zelf’. Hij nam ontslag en scheef zijn gloednieuwe bedrijf bij de Kamer van Koophandel in, wat een gewaagde stap was met twee jonge kinderen thuis. De schuur bij het rijtjeshuis deed prima dienst als werkplaats. In die begintijd voert Maarten veel kleine opdrachten uit voor klanten uit de regio. Typisch voor Maarten senior is zijn “afspraak-is-afspraak”-mentaliteit, en die valt op. Door positieve mond-tot-mondreclame breidt de klantenkring steeds verder uit. Een paar jaar later neemt Maarten de eerste monteur in dienst om de hoeveelheid werk te kunnen behappen. De werkplaats verhuist dan al snel van de schuur naar een ruim pand aan de Elandstraat. Maarten Visser junior komt in de begintijd van het bedrijf amper boven de tafel uit. Als kind blijkt al dat hij dezelfde technische aanleg heeft als zijn vader. Hij knapt veel kleine klusjes op, zoals stekkers aan snoeren zetten. Zo groeit hij als vanzelf het vak in.
Als tiener haalt Maarten junior de benodigde diploma’s. Hij mag in het bedrijf van zijn vader steeds vaker installaties maken en storingen verhelpen. Later plant hij ook grote projecten in, tekent installaties uit en onderhoudt het contact met klanten. De veelzijdigheid van het werk ligt hem goed. Als Maarten senior in 2010 een stapje terug doet, besluiten vader en zoon dat Maarten junior in 2011 de leiding van M.Visser Elektrotechniek overneemt.
 
Meer weten?
M. Visser Elektrotechniek 
Elandstraat 104

2901 BK Capelle aan den Ijssel

010-284 79 34

info@mve-bv.nl