Esserdael in Haren
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
19635
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19635,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Esserdael in Haren

Categorie
projecten
Over dit project

Aan de noordkant van het dorp Haren, direct aan de rand van de stad Groningen, verrijst project Esserdael: het laatste en mooiste deel van de wijk Harener Holt.

Alle 26 woningen in deze luxe wijk zijn in samenwerking met Installateur ITBB uit Groningen standaard voorzien van een basis digitalSTROM installatie waarmee ze dS ready zijn. 3 van de woningen zijn compleet functioneel met digitalSTROM opgeleverd. De andere kunnen naar wens na oplevering onderdelen SLIM maken.

Zie ook: www.esserdael.nl