Skip to main content

Openbare Wifi voor klanten bij Co van der Horst, Amstelveen

Viertron B.V. heeft een openbare wifi-oplossing geleverd voor Co van der Horst, een design village in Amstelveen. Dankzij dit project hebben klanten nu overal verbinding in het pand met 5 verdiepingen.

Data en Wifi netwerk levering

Bij Co van der Horst is een geavanceerd data- en wifi-netwerk geleverd. Met 18 wifi-antennes is het internet nu toegankelijk in het gehele pand, waardoor klanten gemakkelijk verbonden blijven tijdens hun bezoek.

Afgeschermde netwerkgedeeltes voor partners

Negen partners van Co van der Horst hebben elk hun eigen afgeschermde gedeelte binnen het netwerk. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werkomgeving voor elke partner, zonder dat hun gegevens toegankelijk zijn voor anderen.

VOIP dekking door het hele pand

De installatie van het wifi-netwerk heeft ook gezorgd voor een uitgebreide VOIP-dekking in het pand. Dit betekent dat medewerkers en partners nu overal in het gebouw kunnen bellen via het internet, wat zorgt voor een verbeterde communicatie en efficiëntie.

Uitvoering en installatie door Krijtenberg Sound & Vision

Krijtenberg Sound & Vision uit Amstelveen heeft de uitvoering en installatie van het openbare wifi-project bij Co van der Horst vakkundig verzorgd. Dankzij hun expertise is het netwerk optimaal geïntegreerd en functioneert het naar behoren.

Voordelen van het openbare wifi-project

Het openbare wifi-project bij Co van der Horst in Amstelveen, uitgevoerd door Viertron B.V. en geïnstalleerd door Krijtenberg Sound & Vision, biedt verschillende voordelen. Klanten kunnen nu genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding tijdens hun bezoek, wat hun winkelervaring verbetert. Tegelijkertijd profiteren de partners van Co van der Horst van een veilige en efficiënte werkomgeving, dankzij de afgeschermde netwerkgedeeltes. Ook de uitgebreide VOIP-dekking draagt bij aan een verbeterde communicatie en efficiëntie binnen het pand.