Noble & Noble
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
aktieve luidsprekers, Noble&Noble, Hypex
19794
page-template-default,page,page-id-19794,bridge-core-2.4.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Noble & Noble


Hét nieuwe Nederlandse merk actieve luidsprekers. Toegegeven dat de prijs niet voor iedereen haalbaar is, zijn we toch van mening dat u ze in overweging dient te nemen bij het kiezen van uw nieuwe installatie en wel omdat de performance ondubbelzinnig geweldig is!

Op technisch vlak zijn de prestaties vergelijkbaar met systemen die een veelvoud moeten kosten. Neem daarbij het ontbreken van veel kastjes en kabels en de keus wordt helder. Als u het aan durft ga dan eens luisteren bij een van de nieuwe dealers. Zij kunnen u uitleggen waarom het zo erg goed is wat u gaat horen en helpen u bij de installatie indien wenselijk.

Op de website van de fabrikant hieronder treft u alle uitleg en technische onderbouwing. Middels korte video’s leggen zij uit hoe de techniek in elkaar steekt. De luister ervaring dient u zelf te organiseren, deze kunnen we online niet reproduceren.. Wedden dat u net zo verrast zult zijn als de recensenten bij het beluisteren van deze kleine wondertjes.. Veel plezier!