Skip to main content

Narrowcasting beelddistributie voor het historische SS Rotterdam

Viertron B.V. heeft met succes een narrowcasting beelddistributiesysteem geïmplementeerd op het historische Stoom Schip (SS) Rotterdam. Het systeem zorgt ervoor dat actuele informatie op meer dan 20 beeldschermen, verdeeld over de verschillende dekken van het schip, kan worden weergegeven.

Centrale bediening en eenvoudige informatievoorziening

Via een centraal narrowcasting systeem kan vanuit de receptie van het SS Rotterdam elk scherm worden voorzien van de gewenste informatie. Dit biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig actuele informatie te delen met bezoekers en personeel op het schip, zoals evenementen, tijdschema’s en speciale aanbiedingen.

Smart-e: Betrouwbare beelddistributieoplossingen

Voor de distributie van de gewenste beelden naar de verschillende televisieschermen heeft Viertron B.V. gekozen voor de betrouwbare oplossingen van Smart-e. Dit bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige en gebruiksvriendelijke audiovisuele producten, die perfect aansluiten bij de behoeften van het SS Rotterdam.

Uitvoering en installatie door JNV uit Den Bosch

De uitvoering en installatie van het narrowcasting beelddistributiesysteem op het SS Rotterdam zijn gedaan door JNV uit Den Bosch. Dit ervaren bedrijf heeft een uitstekende reputatie op het gebied van audiovisuele technologie en installaties. Dankzij hun expertise en nauwkeurige werk is het narrowcasting systeem perfect geïntegreerd op het historische schip en functioneert het naar behoren.

De impact van het narrowcasting systeem op het SS Rotterdam

Met het geavanceerde narrowcasting beelddistributiesysteem kan het SS Rotterdam zijn bezoekers en personeel snel en efficiënt informeren. Dit verbetert de communicatie en zorgt voor een betere ervaring voor zowel bezoekers als medewerkers. Bovendien draagt het systeem bij aan het behoud van het historische karakter van het schip, aangezien het onopvallend is geïntegreerd en geen afbreuk doet aan de esthetische uitstraling.

Het succesvolle project op het SS Rotterdam toont de veelzijdigheid van Viertron B.V. op het gebied van audiovisuele technologie en installaties. Wij zijn er trots op dat we het SS Rotterdam een geavanceerd narrowcasting beelddistributiesysteem hebben kunnen bieden, waarmee ze effectief en efficiënt kunnen communiceren met bezoekers en personeel.

Het narrowcasting beelddistributiesysteem op het SS Rotterdam is een uitstekend voorbeeld van de toewijding van Viertron B.V. aan het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. Ongeacht de uitdaging, wij streven ernaar om uitzonderlijke resultaten te leveren die voldoen aan de unieke eisen van elk project.