Skip to main content

High-End Luidsprekerbekabeling bij Euroscoop Schiedam: Een indrukwekkend project door Viertron B.V.

Met maar liefst 11 zalen en 2.500 stoelen is de nieuwe Euroscoop te Schiedam een van de grotere nieuwe bioscopen in Nederland. Wij bij Viertron B.V. zijn trots te mogen bijdragen aan de kwaliteit van de audio in dit indrukwekkende project, door het leveren van meer dan 14 kilometer luidsprekerbekabeling.

De keuze voor Supra kabels van Jenving Technologies

Om ervoor te zorgen dat bezoekers van de Euroscoop Schiedam een uitzonderlijke audio-ervaring krijgen, is er een luidsprekerkabel geselecteerd die Halon-vrij en brandvertragend is. Deze kabels zijn geproduceerd in Zweden door Jenving Technologies, een bedrijf dat bekendstaat om zijn uitstekende productkwaliteit en innovatieve technologieën. Bij hifi-liefhebbers is Jenving Technologies vooral bekend van de Supra kabel, een premium product dat synoniem staat voor onberispelijke geluidskwaliteit.

Het gebruik van deze high-end luidsprekerbekabeling zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit in de bioscoopzalen van de Euroscoop Schiedam van topniveau is. Bezoekers kunnen hierdoor genieten van een meeslepende en realistische audio-ervaring tijdens het kijken naar hun favoriete films.

Uitvoering en installatie door Hoppenbrouwers Techniek

Het team van Hoppenbrouwers Techniek heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen voor de uitvoering en installatie van de luidsprekerbekabeling in de Euroscoop Schiedam. Met hun uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van audio-installaties hebben zij ervoor gezorgd dat de luidsprekerkabels op de meest efficiënte en effectieve manier zijn geïnstalleerd.

De samenwerking tussen Viertron B.V., Jenving Technologies en Hoppenbrouwers Techniek heeft geleid tot een succesvol project waarbij de audio-ervaring van bezoekers van de Euroscoop Schiedam naar een hoger niveau is getild. Deze samenwerking onderstreept het belang van het kiezen van betrouwbare partners en hoogwaardige materialen bij het realiseren van dergelijke grootschalige projecten.

In de toekomst blijft Viertron B.V. zich inzetten voor het leveren van de beste audio- en domotica-oplossingen voor uiteenlopende projecten en klanten. We zijn er trots op deel uit te maken van het succesverhaal van de Euroscoop Schiedam en kijken uit naar nieuwe kansen om samen te werken met andere partners en merken in de branche.

Leave a Reply