Skip to main content

Side by Side woontorens: moderne woonruimtes met flexibele domotica infrastructuur

De Side by Side woontorens in Almere bestaan uit twee indrukwekkende gebouwen. Ze bieden zowel huur- als koopappartementen, variërend in grootte van 80 tot 208 m2. Bovendien genieten bewoners van een fantastisch uitzicht op het Weerwater. Viertron B.V. kreeg de taak om een flexibele domotica infrastructuur te leveren voor deze moderne woonruimtes.

Abitana netwerk zorgt voor veelzijdigheid en aanpasbaarheid

Abitana, een toonaangevend bedrijf in netwerkoplossingen, bood de ideale producten. Hiermee konden we een infrastructuur realiseren die bewoners volledige flexibiliteit biedt. Of het nu gaat om CAI, telefoon, internet of fax, alles is aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker.

Deze flexibele infrastructuur zorgt ervoor dat bewoners van Side by Side in Almere hun appartementen kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Het stelt hen in staat om de technologie te gebruiken zoals zij dat willen. Bovendien maakt het mogelijk om eenvoudig veranderingen door te voeren wanneer dat nodig is.

Bakker Technisch Bureau Meppel verantwoordelijk voor installatie en uitvoering

Bakker Technisch Bureau Meppel, een ervaren en bekwaam installatiebedrijf, nam de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en installatie van de domotica infrastructuur in de Side by Side woontorens. Hun vakmanschap en aandacht voor detail zorgden ervoor dat het project soepel verliep en aan de verwachtingen van de bewoners voldeed.

Dankzij de samenwerking tussen Viertron B.V., Abitana en Bakker Technisch Bureau Meppel, kunnen de bewoners van Side by Side in Almere genieten van moderne, flexibele en gebruiksvriendelijke domotica-oplossingen in hun appartementen.