Skip to main content

Innovatieve domotica infrastructuur in Dutch Mountain

Familie Mol koos voor een uniek huis in Laren, genaamd “Dutch Mountain”. Dit cradle-to-cradle huis mixt duurzaamheid met geavanceerde technologie. Viertron B.V. kreeg de opdracht om de domotica infrastructuur te verzorgen met Abitana-producten uit België.

Abitana biedt betrouwbare en kwalitatieve domotica oplossingen. Deze oplossingen zorgen voor een soepele integratie van technologie in het dagelijks leven. Zo heeft Familie Mol een geavanceerd en gebruiksvriendelijk systeem.

Onzichtbaar geluid met ML Audio | Novasonar

Naast domotica was onzichtbaar geluid ook belangrijk. Daarom koos men voor ML Audio | Novasonar uit Duitsland. Dit bedrijf specialiseert zich in stuck luidsprekers.

De stuck luidsprekers van ML Audio | Novasonar bieden uitstekende geluidskwaliteit. Ze integreren volledig in het interieur. Dit zorgt voor een naadloze look zonder concessies aan de geluidskwaliteit.

Uitvoering en installatie door Goosebumps uit De Meern.

Goosebumps, een ervaren installateur, verzorgde de uitvoering en installatie. Zowel voor de domotica infrastructuur als voor de onzichtbare geluidsoplossingen. Dankzij hun expertise en oog voor detail verliep het project soepel. Familie Mol kan nu genieten van optimaal wooncomfort in hun prachtige Dutch Mountain woning.