CasaTunes
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, Atoll Electronique, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers, acoustic energy
15396
page-template-default,page,page-id-15396,bridge-core-2.4.4,vcwb,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

CasaTunes


Het gemak van muziek overal in huis.
CasaTunes is een multiroom audio-oplossing voor het streamen van muziek van diensten als Spotify, Tidal, TuneIn en Pandora die standaard via CasaTunes beschikbaar zijn. Deze diensten kunnen eenvoudig bediend worden met systemen als Control4, RTI, Roomie, Compass Control, Crestron en AMX.
Natuurlijk wordt ook iOS ondersteund waarmee je in elke zone vanuit je iOS apparaat alle muziek kunt laten spelen. De CasaTunes omgeving is zeer veelzijdig doordat ze makkelijk “praat” met andere systemen. De beste vervanger voor bijvoorbeeld een Multi zone Sonos oplossing in combinatie met een bedieningssysteem voor domotica. En meest recente ontwikkeling is dat CasaTunes nu ook te bedienen is vanuit Alexa – Amozon Echo. Is dat leuk!!