Skip to main content

Moderne domotica voor 92 appartementen in Houthaven Amsterdam met DigitalSTROM

In de Houthaven, een historisch en bruisend gebied in Amsterdam, heeft Viertron B.V. bijgedragen aan de transformatie van deze havenwijk. In samenwerking met Vormbouw en Verweij hebben we 92 nieuwbouwappartementen voorzien van innovatieve DigitalSTROM domotica-oplossingen.

Houthaven Amsterdam: verleden ontmoet toekomst

Houthaven, ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld, wordt omgetoverd tot een levendige groene eilandenwijk. Deze nieuwe woon- en werkbuurt heeft een gevarieerd aanbod aan gebouwen en gebruikers. In dit dynamische gebied zijn de 92 appartementen uitgerust met geavanceerde DigitalSTROM-systemen, die bijdragen aan een comfortabele en duurzame levensstijl.

De voordelen van DigitalSTROM in Houthaven Amsterdam

DigitalSTROM biedt bewoners van de appartementen in Houthaven Amsterdam een breed scala aan voordelen. Met dit systeem kunnen zij hun woning eenvoudig en efficiënt beheren en aansturen, van verlichting tot verwarming en beveiliging. Hierdoor genieten zij van optimaal wooncomfort en besparen zij energie.

Samenwerking met Vormbouw en Verweij

Om de DigitalSTROM-systemen in de Houthaven appartementen te realiseren, hebben we samengewerkt met Vormbouw en Verweij. Vormbouw heeft gezorgd voor de bouw van de woningen, terwijl Verweij verantwoordelijk was voor de uitvoering van de installaties. Dankzij deze nauwe samenwerking zijn de appartementen voorzien van hoogwaardige domotica-oplossingen.

Viertron B.V. en DigitalSTROM in Houthaven Amsterdam

Als trotse partner van DigitalSTROM zijn wij bij Viertron B.V. verheugd om deel uit te maken van dit ambitieuze project in Houthaven Amsterdam. Onze expertise en ervaring hebben bijgedragen aan het creëren van moderne en duurzame woningen, uitgerust met de nieuwste domotica-technologieën. Ontdek meer over onze andere succesvolle projecten op onze website.