Skip to main content

Hotel Estheréa: Klassieke charme en moderne 2USB wandcontactdozen

Hotel Estheréa in Amsterdam combineert elegantie met moderne voorzieningen. Dit 4-sterrenhotel ligt aan het Singel, dicht bij de Dam. Het biedt 2USB wandcontactdozen in alle kamers en publieke ruimtes.

Snel opladen met 2USB wandcontactdozen

Gasten waarderen het gemak van 2USB wandcontactdozen in elke kamer. Zo kunnen zij hun smartphones en tablets probleemloos opladen. Deze voorziening maakt het verblijf extra comfortabel.

Gratis WiFi en iPad-lening

Hotel Estheréa biedt ook gratis WiFi. Daarnaast kunnen bezoekers een iPad lenen bij de receptie. Deze extra diensten zorgen voor een gastvrije en moderne sfeer.

Hoge beoordeling op Booking.com

Op Booking.com scoort Hotel Estheréa een 9,2 uit 3883 recensies. Deze hoge score dankt het hotel aan zijn klassieke inrichting, comfortabele voorzieningen zoals 2USB wandcontactdozen, en uitstekende service.

De installatie van 2USB wandcontactdozen in Hotel Estheréa is uitgevoerd door Hotel installatie Estherea. Deze wandcontactdozen zorgen voor een fijne ervaring tijdens een verblijf in Amsterdam. Met moderne gemakken in een stijlvolle omgeving is dit hotel perfect voor reizigers die comfort en elegantie zoeken.