Skip to main content

Verbetering van de geluidskwaliteit in EuroScoop Amsterdam met 16 kilometer luidsprekerkabel

In de moderne en uitnodigende EuroScoop bioscoop in Amsterdam heeft Viertron B.V. een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de optimale geluidskwaliteit die bezoekers ervaren. We hebben 16 kilometer hoogwaardige Supra luidsprekerkabels geleverd om ervoor te zorgen dat de audiokwaliteit op het hoogste niveau blijft, zelfs op langere afstanden.

Kiezen voor kwaliteit en veiligheid

De Supra luidsprekerkabels die we hebben geleverd zijn gemaakt van 4 en 6 mm koper, wat zorgt voor uitstekende geluidsoverdracht. Bovendien voldoen de kabels aan de strengste eisen op het gebied van brandwering en rookontwikkeling. Zo zorgen we niet alleen voor een geweldige audio-ervaring, maar ook voor de veiligheid van de bezoekers van EuroScoop Amsterdam.

Samenwerking met Hoppenbrouwers

Voor de installatie van de luidsprekerkabels hebben we samengewerkt met het gerenommeerde bedrijf Hoppenbrouwers. Dankzij hun expertise en ervaring verliep de installatie soepel en efficiënt. Zo konden we gezamenlijk zorgen voor een fantastische geluidskwaliteit in de EuroScoop Amsterdam.

De rol van Viertron B.V. bij EuroScoop Amsterdam

Bij Viertron B.V. zijn we trots op onze bijdrage aan de EuroScoop in Amsterdam. Onze geleverde luidsprekerkabels zijn een belangrijk onderdeel van de algehele beleving die bezoekers ervaren tijdens een filmvertoning. Onze expertise en focus op kwaliteit en veiligheid maken ons een betrouwbare partner voor dergelijke projecten. Ontdek meer over onze andere succesvolle projecten op onze website.

Leave a Reply